Δωρεάν παιχνίδια Τα καλύτερα online παιχνίδια
Νέα παιχνίδιαΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παιχνίδια δράσης και στρατηγικής ΔΡΑΣΗΣ Παιχνίδια σκοποβολής και σκόπευσης με όπλα ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ Πολεμικά παιχνίδια μάχης  ΠΟΛΕΜΙΚΑ Παιχνίδια μονομαχίας και πάληςΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ Κλασικά παιχνίδιαΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ Τυχερά παιχνίδια τράπουλας ΤΥΧΕΡΑ
Παιχνίδια δεξιοτήτων, σκέψης και εξυπνάδαςΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Παιχνίδια συνδυασμών και παζλΜΕ ΠΑΖΛ Δωρεάν παιχνίδια mahjong gamesMAHJONG Παιχνίδια με αριθμούςΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Παιχνίδια με ρομπότΜΕ ΡΟΜΠΟΤ Παιχνίδια με εξωγήινους και ufo ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ Παιχνίδια με ζόμπιΜΕ ΖΟΜΠΙ
Παιχνίδια με μηχανές και αγώνες μηχανώνΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ Παιχνίδια με αυτοκίνητα και αγώνες αυτοκινήτωνΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Παιχνίδια πτήσεων με αεροπλάνα και ελικόπτεραΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Παιχνίδια με ελικόπτεραΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Παιχνίδια με καράβια και βάρκεςΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ Παιχνίδια με ποδόσφαιρο και αγώνες ποδοσφαίρουΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παιχνίδια μπάσκετμπολΜΠΑΣΚΕΤ
Παιχνίδια αθλημάτων και σπορ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παιχνίδια με ζώαΜΕ ΖΩΑ Παιχνίδια για κορίτσιαΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μουσικά παιχνίδιαΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ Παιχνίδια ντυσίματοςΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ Παιχνίδια μαγειρικήςΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Το καλύτερο blog για παιχνίδια

 

OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

     Με την επίσκεψη στο www.games4ever.gr  ο χρήστης αποδέχεται αυτόματα και ρητά τους κάτωθι όρους:


1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
    Το
www.games4ever.gr  παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες πρόσβαση σε μια ευρεία συλλογή ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Με το παρόν λαμβάνετε γνώση και αποδέχεστε ότι οι Υπηρεσίες παρέχονται «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» και ότι το www.games4ever.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικαιρότητα, τη διαγραφή και την πλημμελή απόδοση των παιχνιδιών. 

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
   Έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ότι οι παρεχόμενες Υπηρεσίες και το Λογισμικό που χρησιμοποιείται από το www.games4ever.gr  προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Η ονομασία www.games4ever.gr   αποτελεί κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα.

3. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
    Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται τη διεθνή φύση του Διαδικτύου και δεσμεύεται να σέβεται και να τηρεί πιστά τους τοπικούς κανόνες δεοντολογίας κάθε κράτους. Συγκεκριμένα, ο χρήστης/μέλος δεσμεύεται να ακολουθεί πιστά τη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς τρίτα κράτη.
    Ο χρήστης του www.games4ever.gr  είναι ο μόνος και αποκλειστικά υπεύθυνος να αποκαταστήσει πλήρως κάθε ζημία που θα υποστεί το www.games4ever.gr ή/και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο εξαιτίας οποιασδήποτε αμφισβήτησης/ διαφοράς/ διαμάχης που τυχόν προκύψει και θα οφείλεται στη μη συμμόρφωση του χρήστη με τους όρους του παρόντος. 

    Το www.games4ever.gr στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του,  δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω της εφαρμογής των σχολίων. Σε καμιά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται και οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια χρηστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για την άμεση διαγραφή τους. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (έως ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του καθώς είναι live σχόλια.

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
   Το www.games4ever.gr  σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει και δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών της.

5. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) - ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ
    Οι Υπηρεσίες, ή τρίτοι, ενδέχεται να παρέχουν συνδέσμους για άλλες δικτυακές τοποθεσίες. Το www.games4ever.gr  δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου αυτών των τοποθεσιών, και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο, διαφήμιση, προϊόντα ή άλλο υλικό που διατίθεται από τέτοιες τοποθεσίες. Επιπλέον, έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ότι το www.games4ever.gr δεν θα είναι υπεύθυνο, άμεσα ή έμμεσα, για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκαλείται από ή σε σχέση με τη χρήση του περιεχομένου, των αγαθών και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα από ή μέσω τέτοιας τοποθεσίας. 

    Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων εταιριών απευθύνονται μόνο σε επισκέπτες-χρήστες της ιστοσελίδας (site) οι οποίοι μένουν σε χώρες όπου η χρήση τέτοιων υπηρεσιών δεν συνιστά αξιόποινη πράξη.

     Το περιεχόμενο του site συμπεριλαμβανομένου  του διαφημιστικού  και φωτογραφικού υλικού δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή συμβουλή ή παρακίνηση ή καθοδήγηση για να συμμετέχει οποιοσδήποτε επισκέπτης σε τυχερά παιχνίδια. 

    Το www.games4ever.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει για υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες που προβάλλονται στον ιστότοπο, καθώς ο χρήστης έχει άμεση και αποκλειστική επαφή με την ίδια την εταιρεία.

     Ο ιδιοκτήτης του site www.games4ever.gr  αποποιείται οποιασδήποτε  ευθύνης για αποζημίωση σε περίπτωση έμμεσης ή άμεσης απώλειας ή και μελλοντικής ζημίας από τη συμμετοχή των επισκεπτών του site σε τυχερά παιχνίδια.

6. ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
    Το www.games4ever.gr  προσπαθεί να προστατεύει τους ανήλικους χρήστες του, δηλαδή αυτούς που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους μέχρι 18 ετών, κατά την επίσκεψή τους στις σελίδες του. Οι γονείς που επιθυμούν να επιτρέψουν στα παιδιά τους την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας θα πρέπει να τα επιβλέπουν. Επομένως, είναι δική σας η ευθύνη να αποφασίσετε αν ορισμένες Υπηρεσίες και το Περιεχόμενο είναι κατάλληλα για το παιδί σας. 
    Εάν παρ’ όλα αυτά ανήλικοι χρήστες, χωρίς την συναίνεση των γονέων τους επισκεφτούν σελίδες, το www.games4ever.gr  δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. 

7. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
   Συμφωνείτε να αποζημιώνετε και να διαφυλάσσετε το www.games4ever.gr από αξιώσεις ή απαιτήσεις, που εγείρονται από οποιονδήποτε τρίτο και οφείλονται σε ή προκαλούνται από την παράβαση εκ μέρους σας των Όρων Χρήσης ή των δικαιωμάτων τρίτων. 

8. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ
    Έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ρητά ότι: 
   Αναλαμβάνετε πλήρως τον κίνδυνο από την χρήση των Υπηρεσιών του www.games4ever.gr.Οι Υπηρεσίες παρέχονται «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» και «ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ". 
    Το www.games4ever.gr  δεν παρέχει καμία εγγύηση ή υπόσχεση ότι: 
(α) Οι Υπηρεσίες θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. 
(β) Οι Υπηρεσίες θα είναι αδιάλειπτες, έγκαιρες, ασφαλείς ή αλάνθαστες. 
(γ) Τα αποτελέσματα που ενδέχεται να λαμβάνονται από την χρήση των Υπηρεσιών θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα. 
(δ) Η ποιότητα Υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που αποκτάτε μέσω των Υπηρεσιών θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. 
(ε) Τυχόν λάθη στο λογισμικό θα διορθώνονται και ότι 
(στ) Το www.games4ever.gr δεν εγγυάται το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεση των χρηστών, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά. 

9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
     Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες του www.games4ever.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παράνομο κ.λπ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το www.games4ever.gr  για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες/μέλη, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους. 
     Συμφωνείτε ότι ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διάταξη ή νόμο που προβλέπει το αντίθετο, κάθε αξίωση ή βάση αγωγής που προκύπτει από, ή σχετίζεται με την χρήση των Υπηρεσιών ή με τους Όρους Χρήσης, πρέπει να γνωστοποιείται επίσημα εντός 30 ημερών από την δημιουργία αυτής της αξίωσης ή της βάσης αγωγής. 

10. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ
    Κανένας από τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν επηρεάζει τα νομοθετημένα δικαιώματα κανενός χρήστη. 

11. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
   Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.games4ever.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. 
   Οι παρόντες όροι χρήσης, τους οποίους ρητώς δηλώνετε ότι λάβατε γνώση, αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του www.games4ever.gr  και των χρηστών/επισκεπτών των σελίδων και Υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει ενσωματωθεί στο παρόν.

12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
   Το www.games4ever.gr  σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων και ζητάει από τους χρήστες του να κάνουν το ίδιο. Εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε πνευματικό σας δικαίωμα έχει παραβιαστεί στις Υπηρεσίες, παρακαλείστε να παράσχετε στο www.games4ever.gr  τις ακόλουθες πληροφορίες μέσω e-mail στη διεύθυνση info@games4ever.gr.
1. μια ηλεκτρονική ή πραγματική υπογραφή του ατόμου που έχει εξουσιοδοτηθεί ώστε να ενεργεί εκ μέρους του δικαιούχου του πνευματικού δικαιώματος, 
2. μια περιγραφή του προστατευόμενου έργου, το οποίο ισχυρίζεστε ότι έχει παραβιαστεί, 
3. μια περιγραφή του ακριβούς σημείου όπου βρίσκεται το υλικό το οποίο ισχυρίζεστε ότι δημιουργεί την παραβίαση, 
4. τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και το e-mail σας, 
5. μια δήλωσή σας ότι -καλή τη πίστει- θεωρείτε ότι η αμφισβητούμενη χρήση δεν έχει εξουσιοδοτηθεί από τον δικαιούχο του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, 
6. μια δήλωσή σας, επί ποινή ψευδομαρτυρίας, ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι ακριβείς και ότι είστε ο δικαιούχος του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας ή ότι έχετε εξουσιοδοτηθεί ώστε να ενεργείτε εκ μέρους του κατόχου του πνευματικού δικαιώματος.

 

   Το www.games4ever.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του παρόντος site ανά πάσα στιγμή χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει κάποιον νωρίτερα.